RINIEESCORNER ENTERPRISE (SA0160757-T): Pusat Cadar Online Terbesar & Murah dgn Pelbagai jenis cadar yang berkualiti

Followers

Zrinieescorner adalah kedai online terbesar yang menjual secara runcit & borong pelbagai jenis cadar harian, cadar bola, cadar pengantin dan sebagainya. Kami mempunyai lebih 50 agent & pemborong tetap yang menjual cadar-cadar bermutu dari kami. Kami juga mempunyai pelbagai cadar impian anda, dari murah, yang branded & yang ada gerenti dr kilang...yang pelbagai corak dan amat menarik...terus hubungi kami untuk mendapatkan harga yang menarik...deal dgn tokey terus pasti dapat runding harga...pasti, itu jaminan kami....tq..

Terima Kasih.

Zarini Jaafar
Pengurus - ZRinieescorner Enterprise
zaireen_hanani@yahoo.co.uk

019-3425747

YM: zaireen_hanani
Pusat Pelbagai jenis Cadar Secara Online Terbesar
http://rinieescorner.blogspot.com/

Ingin berkawan dengan saya di dalam facebook.
http://www.facebook.com/zarini.jaafar

Ingin membeli secara online di facebook:

http://www.facebook.com/rinieescorner.cadarimpianku


Wednesday, July 2, 2014

Set Rak Spice! RM 30 masuk poslaju

 Set Rak Spice!

RM 30 masuk poslaju
Sama ada anda suri rumah newbie atau tukang masak profesional-slash-hujung minggu, kawasan dapur anda pasti akan kelihatan lebih profesional dengan Rak Spice Tetapkan pada countertop anda. Ini adalah benar-benar sangat diperlukan dapur sebagai penutup yang dibuat dengan sistem Oxiloc berpaten yang mencipta suatu meterai kedap udara untuk simpanan. Tanya mana-mana chef dan mereka akan memberitahu anda bahawa menjaga herba, garam dan rempah dalam bekas airlock adalah kunci untuk menjaga mereka segar dan untuk mengunci rasa mereka. Apabila anda mahu menggunakan herba anda, hanya pop buka tudung dan taburkan pada stews anda, omelet dan sos kemudian pop penutup kembali ke reseal.
Bekas juga boleh dinaikkan di setiap cawangan pendirian untuk mengambil ruang yang kurang pada countertop itu. Ini juga memaparkan bekas penamat yang jelas supaya anda boleh melihat masa sudah tiba masanya untuk mengisi semula mereka dan apa rempah dan herba berada di dalam.
Kini anda tidak perlu menyimpan beg plastik kecil dengan jalur getah terletak di sekeliling tidak berdisiplin kerana anda boleh menyusun bahan-bahan kegemaran anda di Set Rak Spice!
• 6 keping ditetapkan dengan penutup getah pop-up
• Sebuah rak bergaya dengan reka bentuk yang elegan untuk melihat anggun dan moden
• bekas melihat-melalui yang mudah menambah rayuan visual
• A mesti mempunyai aksesori untuk setiap dapur
• Setiap bekas memegang sehingga 4oz rempah kegemaran andaNo comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails